joi, iulie 22, 2010

Azi, ultima etapă din Turul Franţei

Dacă azi staţi în casă şi vă plictisiţi (aşa, ca mine...), vă recomand ultima etapă montană ( cei 174 de kilometri dintre Pau şi Col du Tourmalet ) a Turului Franţei, de la 13.00, pe Eurosport. Sigur, comantariul lui Manolo Terzian şi echipa nu se ridică nici pînă la genunchiul broaştei, dar rămîne spectacolul ciclist. Primele trei locuri în clasamentul general sunt ocupate de Alberto Contador (78 h 29:10), luxemburghezul Andy Schleck (78 h 29:18) şi spaniolul Samuel Sanchez (78 h 31:10). Doamne, ce dor mi-e de poantele celor doi Radu (Banciu şi Naum), pe care îi ascultam printre picături, în după-amiezele lungi de redacţie, la "Societatea argeşeană"! I-auziţi cum suna un comentariu al lui Banciu (e drept, de fotbal...)

2 comentarii:

  1. Domnule Cristian Cocea unde sunt jurnalistii de la Societatea? Au fost acolo cateva nume care erau respectate in presa locala.

    RăspundețiȘtergere
  2. S-au împrăştiat în patru zări... Dani Barbu lucrează pentru Benone Lazăr, la Internaţional, Elly Cârstea e freelancer, cu contracte la agenţii de presă din Bucureşti, Iuliana Obreja scrie la "Jurnal de Argeş", Cami Juganu e purtător de cuvînt la o deconcentrată etc. Deh, nici presa nu mai e ce-a fost...

    RăspundețiȘtergere