luni, septembrie 24, 2007

Înfiinţez Fundaţia Janta Îndoită, Piteşti!

Azi după-amiază, de la Gară şi pînă la IRE s-a făcut un sfert de oră, mergînd pe jos, şi o jumătate de ceas, cu maşina! Asta nu numai din cauza traficului greu – scăpaseră pe acolo nişte mastodonţi rutieri din Cehia, gata să calce pe oricine în pneuri – ci şi prin “bunăvoinţa” lucrătorilor de la drumuri. Ăştia au înălţat gurile de canal, au plantat capacele dar au lăsat, de jur-împrejur, gaură de-o palmă... Şi, ca să fie tacîmul complet, au mai trîntit şi nişte semne de avertizare, metalice, să-ţi îndoi tabla în ele! Şoferul iadului să fii şi tot nu scapi din capcane fără vreun far pleznit, fără vreo planetară ruptă ! În aceste condiţii, “modernizarea axei rutiere nord-sud” se dovedeşte cea mai proastă idee a primarului Pendiuc, de la sădirea lalelei de inox încoace. Dacă nu se face urgent ceva (de exemplu să se lucreze noaptea, din plin, nu ca pînă acum...), promit că voi înfiinţa fundaţia “Janta îndoită”, care va da primăria în judecată, cerînd maşini la schimb – sînt bune şi Loganurile alea albe, pe care le-aţi cumpărat din banul cetăţeanului, pentru Poliţia comunitară! Că tot nu le-am văzut în trafic, să dirijeze circulaţia...

3 comentarii:

  1. Trebuie convinse mioriţele cotidiene sa nu-l mai voteze pe pehlivanul ăsta de Pendix. De fapt cam atâta ştiu mioriţele cele slabe de îngeraş: Pendiuc şi Curierul. Restul e tăcere, vorba lui Hamlet.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa e !!Este impsibil de
    circulat cu masina la orele de varf!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Astept sa vad si la noi, cum am inceput sa vad in Bucuresti, lumea mergand la serviciu pe bicicleta. Nasol pt fete. Aici e mai greu. Si pt barbatii care tre sa se imbrace la costum! Si chiar asa noi cu cine votam?

    RăspundețiȘtergere