marți, octombrie 16, 2007

Cea mai frumoasă întîlnire de astăzi


Ce bine-ar fi ca toţi prietenii pe care nu i-am mai văzut de nu ştiu cînd să aibă blog şi să mergem la ei, în vizită! Asta mi s-a întîmplat astăzi, cînd am dat peste blogul Veronicăi Dijmărescu... acum Niculescu. Cum cine-i Veronica? Una dintre cele mai talentate jurnaliste cu care am lucrat, în tranşeele Curierului... care acum face excelent jurnalism cultural la Evz... o scriitoare foarte sensibilă (ia căutaţi-i volumul de povestiri ADEB, pe liternet)... şi o prietenă de suflet. Pînă o să-i pun blogul la favorite, vizitaţi-o la www.supliment.polirom.ro/veronica dacă vreţi să ştiţi ce mai e frumos pe la Sibiu...

Mă bucur de reîntîlnire, Vero... Uite că e bun şi blogul la ceva!
PS Cum nu mi-a plăcut fotografia ta din Supliment, am găsit una însorită în Sibianul... Sper că nu te superi dacă o pun aici, în ramă!

2 comentarii:

  1. Cristi draga, uite ca m-ai lasat cu gura cascata, linga ceasca de cafea.
    Si eu m-am bucurat de reintilnire, si-am tot citit prin blogul tau... Mi te imaginam scriind, pufaind la o tigara, carti cu cotoarele in sus pe linga tine, poate si o pisica torcind... Sau te-ai lasat de fumat? Ca de citit, nu se lasa nimeni!
    Poza insa mi se pare putin cam mult, ca nu-s star de cinema. Cea din Supliment nu ti-o fi placind, dar serveste cauza bine: nu pot fi recunoscuta! E important. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai pufãi la nimic, de vreo trei ani...cã pot sã gîfîi si fara tigara! In schimb, am doua pisici care torc... ma rog, una toarce tare, cealalata - in gind!

    In ce priveste poza, n-am ce face! Asa am gasit-o, asa am postat-o...

    In rest, ma bucur ca mai vorbim...

    RăspundețiȘtergere