luni, aprilie 26, 2010

Bravo, Parcul Lalelelor!



În România, există două categorii de nemulţumiţi - cei care se vaită şi nu fac nimic şi cei care tac dar îndreaptă lucrurile. Primii se aleg cu gloria efemeră a criticii, ceilalţi duc, neştiuţi, lumea înainte. Efortul lor înseamnă normalitate. Ieri, Asociaţia "Parcul Lalelelor" din Piteşti, Fundaţia "Aspretele" şi studenţi de la "Brâncoveanu" au adunat gunoaiele de pe malul Argeşului, într-o acţiune de sensibilizare a autorităţilor. Ce vor, concret, cei de la "Parcul Lalelelor"? Să determine consiliul local Piteşti în a transforma zona Ştrand - Podul Viilor într-una de agrement, cu spaţii verzi, curate, cu flori ca-n Olanda, unde copiii să înveţe dragostea pentru natură. Aici s-ar putea organiza "Simfonia Lalelelor", spune doamna Olga Herişanu, animatoarea acestui grup. De ce să lăsăm gunoaiele să năpădească malul Argeşului? Pentru această iniţiativă, eu zic că Asociaţia "Parcul Lalelelor" merită notă maximă. Dacă doriţi să vă alăturaţi efortului lor, folosiţi telefoanele 0248-214.830, 0729-111021 sau e-mail parcul_lalelelor@yahoo.com. Puterea stă în mîinile noastre - autorităţile sînt doar servitorii noştri!

5 comentarii:

  1. Aha!... in lumean noastra se vede treaba ca "servitorii" stau la 5 stele si beau sampanie , iar cei cu "Puterea in mainile lor" stau si ranesc la gunoaie. Eu zic sa fugiti de aici care dum puteti...

    RăspundețiȘtergere
  2. Unii dintre noi parcă n-am vrea să plecăm - de-aia nu ne e ruşine să "rînim"...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nedumerit, mi-am recitit postarea. Nu gasesc termenul rusine nicaieri. Te comporti ca femeile. De ce?
    Iti raspunde un personaj dintr-o carte:
    "Jim says girls always imagine things, that's why everybody hates them so".
    Astept raspuns cu numele cartii.
    P.S.: Unii, multi, am vrea sa plecam... da' nu prea putem.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ciupel - Te comporţi ca un adolescent teribil - provoci de dragul provocării. E o perioadă ingrată, dar nu dispera! Acneea trece.

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti total pe langa... lamureste-te la amicu' Alexandrescu. Apoi, astept autocritica.

    RăspundețiȘtergere