duminică, ianuarie 31, 2010

Baby


La începutul anului, Tomi, bătrînul meu motan, s-a stins fulgerător, după un atac cerebral. Jerry, companionul său mai tînăr, a plîns şi l-a căutat în zadar prin toată casa. Dar, pentru orice animal care ne părăseşte, există un pui care aşteaptă iubire. Lunea trecută, pe un ger de - 15 grade, din mormanele de zăpadă de lîngă bloc a apărut o mogîldeaţă cu ochii plini de lacrimi şi cu nasul roşu, mieunînd disperat. De o săptămînă o doftoricesc şi s-a făcut bine. Prudent la început, Jerry a sfîrşit prin a o accepta. Faceţi cunoştiinţă cu Baby...

6 comentarii:

  1. They are like father and son! Frmuşică aia mică, să-ţi trăiască, deşi eu unul voi rămâne mereu nostalgic după motanul cu atitudine de lord englez! (Păcat că Jerry e castrat, că cine ştie ce idilă furibundă se năştea, în câteva luni, supt acoperişul tău! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce draguta e! Vad ca Jerry o rasfata, nu gluma :D

    RăspundețiȘtergere
  3. m-ai terminat cu poza asta :). cu toate ca ma asteptam sa fii sensibil la animale.

    si eu imi doresc de mult o pisicuta dar problema e ca, de multe ori, calatoresc cu saptamanile si nu as avea cu cine s-o las. astept sa ies la pensie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte draguti amandoi:) si Jerry si Baby! Stiti cum se zice: dupa o tristete si o dezamagire, urmeaza o bucurie mare. Asa cu Baby :) E nazdravan sau inca nu le are cu nazbatiile? :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am o pasiune, ca sa zic asa, dar pentru caini. Am avut unul la bunici de mai bine de 10 ani, o corcitura de femela, mica, slaba, neagra, dar o iubeam ceva incredibil, n-am crezut ca ma pot atasa de un animal. Asta pana anul trecut in august cand un vecin a reusit sa o calce cu masina. Am primit si eu caine exact la fel, dar nu ma prea impresioneaza. :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Mişu - numa la chestia aia te gîndeşti!

    Raluca - Păi şi ea îi ... vînează coada!

    Oceania - Noi, cînd plecăm în concediu, avem bonă de pisici! :)

    Doris - îmi place că ai intrat în blogosferă... Baby e tare drăcoasă!

    RăspundețiȘtergere