vineri, iunie 17, 2011

Mistere de Sînziene



În condiţii grafice deosebite, a apărut ediţia a doua a "Ghidului României misterioase", o carte care nu trebuie să lipsească din biblioteca călătorilor iubitori de cultură şi de istorie! Lansarea va avea loc de Sînziene - vineri, 24 iunie, ora 14.00, la biblioteca judeţeană din Piteşti. Prietenii din ţară pot s-o comande la cristiancocea@yahoo.com, cu plata ramburs. Preţul lucrării este 30 de lei iar tirajul se anunţă limitat!

Din sumar - Masonii lui Brâncoveanu # A fost Jules Verne în România? # Misterele piramidei din Piteşti # Profeţia lui Sundhar Singh despre Bucureşti # Unde este mormîntul lui Dracula? # Bucovina – cărţile colorate ale creştinătăţii # Pe urmele Cavalerilor Teutoni # Călător în peştera lui Zalmoxe # Nazişti pe crestele Carpaţilor #

„Ghidul României misterioase” – O carte insolită despre enigmele ţării noastre. Un îndrumar de călătorie, demn de Indiana Jones. Locuri stranii, construcţii enigmatice, poveşti istorice şi societăţi secrete, în 300 de pagini care se citesc cu sufletul la gură.

5 comentarii:

  1. Gata, vecine, am notat. Vin in mod sigur si-mi aduc si intariri! Iar ca sa stie cat mai multa lume, o sa dau sfoara-n tara si la mine pe blog. Ne vedem acolo (ma rog, poate ne vom mai vedea si pana atunci).

    RăspundețiȘtergere
  2. mi-ar placea foarte mult sa ajung, dar il rog musai pe dan sa vina daca nu pot sa ma fofilez eu de la serviciu

    RăspundețiȘtergere