sâmbătă, iunie 05, 2010

Forza, Francesca!


Woow, ce meci frumos în finala feminină de la Roland Garros! Italianca Francesca Schiavone (29 de ani) a reuşit s-o învingă pe favorita Samantha Stosur (26 de ani, Australia) printr-un remarcabil efort de voinţă şi inteligenţă! Francesca, un ghem de fibră, s-a impus în două seturi (6-4, 7-6), iar tie-breck-ul a făcut toţi banii... Cei care au pariat pe Schiavone au cîştigat potul cel mare... Încleştarea asta îmi dă speranţe. Poate că era roboţilor tenismeni intră în declin ? Poate că tenisul îşi regăseşte emoţia şi fantezia? Mîine, nu rataţi finala masculină dintre tăuraşul Nadal şi frumuşelul Soderling (de la ora 16.00, pe Eurosport)! Io ţin cu suedezul!

2 comentarii:

  1. Haideti domnu' Cocea ca in ultimele postari ale dvs. m-ati nimerit bine de tot. 1 pt ca imi place Sabato extrem de mult si 2 pt ca sunt absolut fascinata de tenis. Din pacate, finala la fete nu m-a tinut cu sufletul la gura prea tare din motive strict personale: preferata mea e Kim Clijters, dar oricum finala fenomenala la fete. Eu astept sa-si revina, din nou, Clijsters. Daca castiga Wibledonul (putin probabil ce-i drept), o sa va rog sa scrieti un special post for Clijsters ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă finala fetelor nu ţi-a plăcut, ce să mai zici de cea a băieţilor? Soderling a intrat pe teren deja învins. Noroc cu Nadal, care şi-a respectat statutul şi a făcut spectacol... Kim are şi un blob http://www.sport.be/kimclijsters/fr/blog/

    RăspundețiȘtergere