duminică, decembrie 27, 2009

Note de băutură (3)

Gîlceava Filosofului cu Ocultistul

Crăciun liniştit, cu Cabernet sauvignon de "3 hectare", uşor şi fructat, maturat şase luni în baricuri de stejar, apoi cu Fetească neagră, tot de "3 hectare", mai sărată, mai grea... Crăciun liniştit, cu prietenul Mişu, împreună cu care scriem, împleticit, aceste note... Da, dar urmeaza Revelionul! Ţineţi-ne, că rupem tot!!!!

5 comentarii:

  1. Nu-i da lui Misu prea mult sa bea, te rog ! In primul rand ca el n-are antrenament. Bea de 2-3 ori pe an, nu mai des. In al doilea rand, s-ar putea sa aiba mari probleme cu simpatica sa sotie Alina, daca-l prinde mirosind a bautura. Deci ... mai usor cu vinul la Misu (sau cu Misu la vin, cum ar veni)!

    RăspundețiȘtergere
  2. In vino veritas, era sa zic :) Frumosi si voiosi mai sunteti! La multi ani si sus paharul :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Geocer - Vecine, stai liniştit, că Alina era la cîţiva paşi! În plus, n-am observat ca Mişu să nu ţină la băutură - din contră, el e euforic tot timpul :)

    Raluca - Dacă am scăzut cumva în ochii tăi prin această experianţă bahică, află atunci că, pînă să ne pozăm, am discutat despre weltanschauung-ul lui Hegel, comparat cu al lui Nietzsche (ce naiba să mai zicem şi noi?) :)

    RăspundețiȘtergere
  4. da' v-ati distrat nu gluma :). sper sa repetati povestea si de Revelion.

    RăspundețiȘtergere